Foredrag om cannabisolje i Oslo og Stavanger!

Screenshot_2016-03-08_13-43-45

Første arrangement vil være på Litteraturhuset i Oslo, fredag 18. mars kl. 19.00. Dagen etterpå, lørdag 19. mars, vil foredraget finne sted på Sølvberget (Møteplassen) i Stavanger kl. 14.00.

Den siste tiden har det vært flere og flere saker i media som handler om cannabis i medisinsk sammenheng. Det kan være vanskelig å vite hvilke historier man skal tro på. Er det virkelig slik at denne planten er en glimrende medisin, eller er alt dette oppstyret kun en global sniklegaliseringskampanje?

Heldigvis kommer Brian Onbek fra Nederland for å fortelle oss sin historie. Han og kona driver en helsekostbutikk hvor de lager og selger konsentrert cannabisolje til mennesker over hele verden. Brian er verken lege eller forsker, men han har erfart hvordan denne oljen har virket for tusenvis av mennesker.

Foredraget vil vare i ca. to timer inkludert pause. Etterpå vil det være anledning for alle å stille spørsmål direkte til Brian som sammen med sin kone driver http://www.thehealthcure.org/.

Vel møtt!