Foredrag i Oslo/Stavanger blir desverre avlyst!

I går kveld fikk vi veldig kjedelige nyheter fra Brian Onbek i Nederland. For et par dager siden fikk han beskjed om at han må møte på Justisdepartementet i Nederland for å forklare hva bedriften hans holder på med. Møtet finner sted på fredag, samme dag som han skulle dratt avgårde til Oslo. Dette gjør det umulig for han og kona å komme til Norge denne helgen.

De har drevet helsekostbutikken sin i en årrekke uten problemer ifra myndighetene. Cannabis er som kjent lovlig, dog strengt regulert, i Nederland. De tar nå kontakt pga. forsendelser som har blitt stoppet i utlandet for et par år siden. Det er desverre en sannsynlighet for at dette vil tvinge Brian til å slutte og sende pakker utenfor landets grenser, som igjen vil gjøre det vanskeligere for folk rundt om i Europa å få tak i cannabisolje med høy kvalitet enn så lenge.

Vi håper at høringen på fredag går bra for Brian og hans familie.

Vi vil også prøve å spikre et par nye datoer for å arrangere foredrag på så fort som mulig, ikke skift kanal!